Organisatie

Ambassadeurs

Verwenzorgambassadeurs zijn vaak bekende mensen, die de belangen van Sevagram Verwenzorg behartigen. Ze zetten zich persoonlijk in voor Verwenzorg of "gebruiken" hun bekendheid of positie om Sevagram Verwenzorg te promoten. Daarnaast kent Sevagram ook een paar interne ambassadeurs die Verwenzorg een warm hart toedragen. Sevagram is trots op haar ambassadeurs!

Voor hun testimonial op Sevagram Verwenzorg klikt u hieronder op hun naam.

 • Joke Zwanikken-Leenders


  joke1"Sevagram geeft Verwenzorg zonder protocol. Zowel bestuurders als management staan model voor Sevagram Verwenzorg. Sevagram maakt het volk duidelijk waarmee zij zowel cliënten als medewerkers/vrijwilligers kunnen verwennen. Sevagram laat geregeld iedereen genieten van Verwenzorg. Dan snap je 't dus als organisatie."

   

 • Camille Oostwegel


  Camille-Oostwegel---2013Hotelier Camille Oostwegel is al sinds 2010 ambassadeur van Sevagram Verwenzorg en zit ook in de Verwenzorgjury, die twee keer per jaar de winnaars van de Sevagram Verwenzorgprijs aanwijst. De prijsuitreiking vindt traditiegetrouw plaats op Château St. Gerlach in Houthem, één van de drie hotels uit de groep van Oostwegel.

  "Je voelt dat Verwenzorg echt leeft bij Sevagram. Het is trouwens ongelooflijk dat de medewerkers, als de prijsvraag intern gelanceerd wordt, er telkens weer in slagen om met originele ideeën te komen. Het is altijd net iets meer dan bijzonder."

 • Prof. Dr. Gerard Bos


  gerardbosDe heer Gerard Bos is werkzaam als internist-hematoloog (specialist bloedziekten) bij MUMC+ en actief bij Kankeronderzoekfonds Limburg.

  "Sevagram Verwenzorg is een samenwerkingspartner waar wij erg blij mee zijn. Het is toch fantastisch om te zien dat de cliënten van Sevagram in de herfst van hun leven nog volop maatschappelijk betrokken zijn en graag een bijdrage willen leveren aan Koffie voor Kanker."

   

 • Jack Vinders


  jackvindersJack Vinders is cabaretier, columnist, liedjesschrijver, acteur, presentator maar vooral zanger.

  "Sevagram Verwenzorg is die zorg die aansluit bij de beleving: bij het voelen en denken van de aan ons toevertrouwde mensen; verwenzorg is individueel, is puur gericht op welbevinden!"

   
 • Guido Dieteren


  dieterenViolist en orkestleider Guido Dieteren is sinds 2012 ambassadeur van Sevagram Verwenzorg en treedt regelmatig met zijn Guido's Orchestra in verschillende locaties van Sevagram op.

  "Ambassadeur van Sevagram Verwenzorg is voor mij een grote eer. Ik vind het een verrijking van mijn leven, dat ik mijn energie, talent en bekendheid voor cliënten van Sevagram kan inzetten."

   

 • Hugo en Monique Breugelmans


  hugoenmoniqueDe heer en mevrouw Breugelmans van Vetraned en Wensambulance Limburg zijn de oprichters van de enige particuliere stichting in Limburg die kosteloos een zorgambulance kan inzetten voor een laatste wens van ernstig zieke mensen.

  "Sevagram Verwenzorg en Wensambulance Limburg werken nauw samen. Beide goede-doelen-organisaties willen dolgraag dromen laten uitkomen. Wensambulance Limburg begrijpt als geen ander hoe goed het aanvoelt als je als maatschappelijk betrokken bedrijf of als maatschappelijk betrokken particulier iets kunt betekenen voor mensen, die afhankelijk van anderen zijn om een (laatste) wens te laten uitkomen. Medewerkers en vrijwilligers van Sevagram kunnen ons dan ook ten alle tijden benaderen om een droom van een cliënt werkelijkheid te laten worden. Sevagram Verwenzorg vinden wij geweldig. Het is echt de kers op de taart."

   
 • Marion Schmitz


  marionschmitzMarion Schmitz werd in 2009 door Joke Zwanikken-Leenders benoemd tot Verwenzorgambassadeur. Marion is manager Communicatie van Sevagram en vlaggendraagster van Sevagram Verwenzorg.

  "Verwenzorg opent harten en deuren. Of je nu een maatschappelijk betrokken ondernemer of een particulier vraagt of hij een keer iets leuks wil doen voor Verwenzorg, er is niemand die daar ooit NEE op heeft geantwoord. Iedereen wil graag iets betekenen voor onze ouderen. Als je het netjes vraagt en goed uitlegt loopt Verwenzorg als een trein.Want iedereen doet graag mee."

   
 • Drs. Reg van Loo


  foto-burgemeester-vanloo-mei-2010Burgemeester van de gemeente Vaals.

  "Verwenzorg? De gewoonste zaak van de wereld? De gewoonste zaak van de wereld!
  Verwenzorg vraagt inspanning van een mens, maar voor je betrokkenheid en aandacht krijg je zo ontzettend veel voor terug. Chapeau voor al diegenen binnen Sevagram die snappen waar de meerwaarde van Verwenzorg in zit."